Egyedi és kulcsszavakra optimalizált honlapkészítéssel foglalkozom
Bencsik Rajmund a megbízható honlapkészítő

Jó helyezés a Google keresőbenJó helyezés a Google keresőben Sokunkban felmerül a kérdés. Vajon hogy lehet jó helyezést elérni a Google keresőben? Előszőr is állítsd be a weboldal címét, leírását és kulcsszavait a honlap fejlécében.

Aztán a szöveges tartalomban is megfelelően kell elhelyezni az adott szavakat. A lényeg hogy a honlapod tényleg arról szóljon amire beállítod a keresőoptimalizálást. Legyen mondanivalója és tartalmas. Legalább 4-5 mondat legyen rajta.

Nagyobb honlapokra kérd partnerek közé a weboldalad elérhetőségét. Ez nem csak a Google-nak fontos, de direkt rá is találnak.

Ne felejtsd el gyakran megosztani közösségi oldalakon, de ne csak az ismerőseid láthassák hanem különböző csoportokba is érdemes posztolni amelyek az adott témával foglalkoznak.

Ráadásként jöhetnek a fizetett Facebook hirdetések. Ne csak magát a weboldalt hirdesd hanem például legyen blog vagy hírek menüpont a honlapodban amely gyakran frissül. Ennek egyes bejegyzéseit is lehet reklámozni és a Google is jobban szereti ha oldalunk gyakran frissül új tartalommal.

Nem utolsó sorban érdemes Google hirdetéseket is feladni. Ezzel akár országosan is első helyet szerezhetünk weboldalunknak.

Remélem tudtam segíteni a leírásommal és a te honlapod is sikeres lesz.

Akikkel már dolgoztam együtt:

Hidegkuti Műhely Kft.
Profi Sátrak
Viesa
Téli Úszó Sportegyesület
Siker Hungária Kft.
Rafi és Rafi Kft.

Elérhetőségek:

Bencsik Rajmund
Mobil: 30/910-1480
E-mail: szabvanyosweboldal@gmail.com
Web: www.honlapkeszites-tatabanya.hu

Honlap megfelelések:

A honlap megfelel a legszígorúbb HTML szabványnak A honlap megfelel a legszígorúbb css szabványnak

Google térkép:

Google térkép

Honlap statisztika:

Összesen: 2317 egyedi látogató
Ma eddig: 0 látogató volt
Jelenleg online:


Amennyiben te is szeretnél érdekes és hasznos szakmai információkat kapni a honlapkészítésről, kulcsszó optimalizálásról teljesen ingyen akkor iratkozz fel hírlevelemre:

2021 © Honlapkészítés Tatabánya | Minden jog fenntartva!