Egyedi és kulcsszavakra optimalizált honlapkészítéssel foglalkozom
Bencsik Rajmund a megbízható honlapkészítő

Miért nem Wordpress Drupal vagy Joomla rendszerrel dolgozom



Miért nem Wordpress Drupal vagy Joomla rendszerrel dolgozom Sok honlapkészítő cég ajánlja meggondolatlanul ezeket az ingyenes, nyílt forráskódú tartalomkezelő (CMS) rendszereket. A szakmában dolgozó profik szerint több a hátránya mint az előnye ezeknek a rendszereknek. Az alábbiakban felsorolom ezeket. 

Nem biztonságos
Egy ismert ingyenes tartalomkezelő rendszert könnyebb feltörni mint egy egyedi rendszert. Ha nem frissítjük az újabb verzióra akkor honlapunk sebezhetővé válik. Többen az adminisztrácíós felületnél ugyanazt a felhasználó nevet, jelszó párost használják. Ez is egy hatalmas probléma, de ezen kívül is megvannak a hackerek trükkjei hogyan lehet feltörni viszonylag könnyedén ezeket a rendszereket.Sajnos ha már feltörtek egy weblapot akkor a honlapkészítő céget hibáztatják érte. Illetve a hackereket semmilyen következmény nem sújtja jelen állás szerint.

Körülményes a megfelelő kulcsszavakra optimalizálni
Ha nagyon értünk az adott ingyenes rendszerhez akkor megvannak a módszerek hogyan lehet a keresőkben jó helyezést elérni a kívánt kifejezésekre. Viszont ha még kezdők vagyunk a témában akkor ne csodálkozzunk ha a fő kulcsszó amivel oldalunkra érkeznek a rendszer neve lesz például, mivel alpjáraton így vannak beállítva.

Lassú a rendszer
Mivel komplett rendszert kapunk ami mindenféle programozói tudás nélkül is használható, kompromisszumként tele van felesleges kódokkal és kiegészítőkkel amiket többnyire nem is fogunk használni. Ez által be lassulhat a honlap betöltődése akár több másodpercre amivel nem csak látogatót veszíthetünk, de a Google sem szereti és esetleg hátrébb sorolhatja a keresési találatok között.

Összegzés képpen
A fentebb írtak miatt én csak egyedileg programozott, felesleges kódoktól mentes rendszerekben gondolkodom amiben csak pont annyi kód van amennyi kell. Semmivel sem több. Sokkal jobban lehet kulcsszavakra optimalizálni és az ügyfelek igényét kielégíteni hosszabb távon. Ezeken felül biztonságos mert nem ismerik az adott rendszert a rosszindulatú felhasználók.

Akikkel már dolgoztam együtt:

Hidegkuti Műhely Kft.
Profi Sátrak
Viesa
Téli Úszó Sportegyesület
Siker Hungária Kft.
Rafi és Rafi Kft.

Elérhetőségek:

Bencsik Rajmund
Mobil: 30/910-1480
E-mail: szabvanyosweboldal@gmail.com
Web: www.honlapkeszites-tatabanya.hu

Honlap megfelelések:

A honlap megfelel a legszígorúbb HTML szabványnak A honlap megfelel a legszígorúbb css szabványnak

Google térkép:

Google térkép

Honlap statisztika:

Összesen: 2317 egyedi látogató
Ma eddig: 0 látogató volt
Jelenleg online:


Amennyiben te is szeretnél érdekes és hasznos szakmai információkat kapni a honlapkészítésről, kulcsszó optimalizálásról teljesen ingyen akkor iratkozz fel hírlevelemre:

2021 © Honlapkészítés Tatabánya | Minden jog fenntartva!