Egyedi és kulcsszavakra optimalizált honlapkészítéssel foglalkozom
Bencsik Rajmund a megbízható honlapkészítő

Bemutatkozás


Én lennékBencsik Rajmundnak hívnak, Tatabányán születtem és a mai napig ebben a városban élek. Huszonévesen kezdtem érdeklődni a számítógépek és az internet iránt. Lenyűgözött az információ áradat ami ott található. Azért kezdtem bele a weboldalfejlesztésbe akkoriban mert a karate sportegyesületnek ahova jártam szerettem volna egy minőségi honlapot kialakítani ahol fent vannak az aktuális fotók, videók. A tervem olyan jól sikerült hogy a honlap elkészült s ez idő alatt az alapokat megtanultam. Akkor még nem tudtam hogy egy trendi szakmát tanulok. Élvezettel töltött el a tanulás. Képes voltam napi 8-10 órát ülni a gép előtt akár éjjel hogy megoldjak valami szerkesztési problémát. Ezek mindig előre lendítettek a tanulásban. 

Manapság elmondhatom hogy abból élek amit szeretek csinálni. A jövőt nézve pedig szeretném tudásom tovább fejleszteni profi szintre.

A webfejlesztés mellett 12 éves korom óta aktívan sportolok. Jelenleg 1.dan mesterfokozattal rendelkezem a Shito-ryu karate stílusban. 1-2 éve bele merültem a Thai box tanulásába amely szintén nagyon megfogott mert hatékonynak látom. 

Rólam

Ez lett volna a rövid bemutatkozásom. Amennyiben felszeretnéd venni velem a kapcsolatot bármilyen témában keress elérhetőségeimen bizalommal.

Üdvözlettel:
Raji

Akikkel már dolgoztam együtt:

Hidegkuti Műhely Kft.
Profi Sátrak
Viesa
Téli Úszó Sportegyesület
Siker Hungária Kft.
Rafi és Rafi Kft.

Elérhetőségek:

Bencsik Rajmund
Mobil: 30/910-1480
E-mail: szabvanyosweboldal@gmail.com
Web: www.honlapkeszites-tatabanya.hu

Honlap megfelelések:

A honlap megfelel a legszígorúbb HTML szabványnak A honlap megfelel a legszígorúbb css szabványnak

Google térkép:

Google térkép

Honlap statisztika:

Összesen: 2317 egyedi látogató
Ma eddig: 0 látogató volt
Jelenleg online:


Amennyiben te is szeretnél érdekes és hasznos szakmai információkat kapni a honlapkészítésről, kulcsszó optimalizálásról teljesen ingyen akkor iratkozz fel hírlevelemre:

2021 © Honlapkészítés Tatabánya | Minden jog fenntartva!